Primar

  Am 41 de ani și o familie frumoasă. Am lucrat într-o multinaţională, am avut succes și vreau să fac din Murfatlar unul dintre cele mai atractive oraşe turistice. Ca studii şi pregătire profesională, am făcut Academia Navală Mircea cel Bătrân şi m-am specializat în studii de economie, întrucât am absolvit A.S.E.-ul. Le sunt recunoscător părinţilor mei, care mi-au dat o educaţie bună şi le mulţumesc din toate punctele de vedere. Vă pot spune că sunt un tată fericit, un soţ fericit. Am avut grijă să îmbin partea profesională a vieţii mele cu cea de familie, aşa încât toată lumea să fie mulţumită. Băiatul cel mic s-a născut în ziua în care am câştigat alegerile. Din punctul acesta de vedere sunt o persoană care a plâns de două ori de bucurie în aceeaşi zi, din motive diferite. Este o senzaţie deosebită! Am acelaşi entuziasm pe care l-am avut în prima zi când am ajuns la Primărie. Am forța de muncă necesară pentru a duce la îndeplinire proiectele pe care le am în plan.


 

Raportul de activitate al primarului

   Raport elaborat în conformitate cu prevederile art. 63, alin. 3, lit."a", din Legea administraţiei publice locale nr. 215/2001, republicată.


Declaratii de avere si interese

   Legea nr. 176/2010 menţine obligativitatea în ceea ce priveşte declararea averii şi a intereselor pentru următoarele categorii de persoane: “aleşii locali; persoanele cu funcţii de conducere şi de control, precum şi funcţionarii publici, inclusiv cei cu statut special, care îşi desfăşoară activitatea în cadrul tuturor autorităţilor publice centrale ori locale sau, după caz, în cadrul tuturor instituţiilor publice”    Având în vedere cele de mai sus, facem din nou precizarea că, în sensul Legii nr. 115/1996 pentru declararea şi controlul averii demnitarilor, magistraţilor, a unor persoane cu funcţii de conducere şi de control şi a funcţionarilor publici, “funcţionar public este persoana numită sau aleasă într-o funcţie publică, cu caracter de permanenţă, în serviciul unei autorităţi publice centrale sau locale ori într-o instituţie publică subordonată acesteia”


PROGRAM AUDIENTE
Miercuri
Sediul Primariei Murfatlar, Et. 1
1000 - 1200
Pentru programari in audiente va rugam sa va adresati la secretariatul Primariei din Calea Dobrogei 1, etajul 1

Primarul indeplineste o functie de autoritate publica, asigurand respectarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetatenilor, a prevederilor Constitutiei, precum si punerea in aplicare a legilor, a decretelor presedintelui Romaniei, a hotararilor si ordonantelor Guvernului, a hotararilor Consiliului Local. De asemenea, dispune masurile necesare si acorda sprijin pentru aplicarea ordinelor si instructiunilor cu caracter normativ ale ministrilor, ale celorlalti conducatori ai autoritatilor administratiei publice centrale, ale prefectului, precum si ale hotararilor consiliului judetean, in conditiile legii.

Legea 215/2001 (republicată, actualizată), privind administraţia publică locală