Compartimentul impozite si taxe

      Direcţia taxe şi impozite invită contribuabilii să achite obligaţiile fiscale datorate bugetului local.
      Prin lege, Guvernul actualizează taxele şi impozitele locale o dată la 3 ani, ţinând cont de evoluţia ratei inflaţiei de la ultima indexare.
      întrucât au trecut 3 ani de la ultima actualizare, prin HG 956 din august 2009, nivelurile pentru valorile impozabile, impozitele şi taxele locale şi alte taxe asimilate acestora, precum şi amenzile aplicabile, care sunt stabilite unitar pentru intreaga ţară, au fost majorate, de către Guvern, cu 20%, începând cu anul fiscal 2010 şi sunt detaliate în anexele la hotărârea de guvern amintită, informaţii publicate atât în presa centrală cât şi în cea locală.

      In afara taxelor şi impozitelor locale stabilite de Guvern, celelalte taxe şi impozite cât şi alte obligaţii, nefiscale (chirii, redevenţe, etc), se stabilesc descentralizat, de către fiecare dintre autoritate locală în parte.
      In localitatea Murfatlar taxele si impozitele locale au fost stabilite conform Proiectului de hotarare al Consiliului Local Murfatlar - privind stabilirea impozitelor si taxelor locale pentru anul 2012.
      Detalii privind taxele si impozitele stabilite pentru anul 2012 puteti gasi in sectiunea Taxe si Impozite stabilite.

  

Limba

Romanian Bulgarian English French German Italian Russian Spanish Turkish